BrandStyle vállalkozói közösség

Fedezd fel magad!

A természet adja a helyszínt, a belsőd adja a válaszokat
Coaching a természetben azok számára:
– akik szeretnének könnyebben alkalmazkodni a változásokhoz
– akiknek céljuk magabiztosabban járni az útjukat anyaként, vállalkozónőként.

Képzeld el...

Belépsz az erdőbe. Eleinte még hallod a külvilág zaját. Aztán haladsz egyre beljebb, és egyszer csak körülölel a természet. Fák, cserjék, talpad alatt az avar, a levegő tiszta és friss. Csend van, mintha megállt volna az idő. Minden lelassul körülötted, itt és most harmónia és nyugalom van. Érzed, ahogy benned is béke lesz, érzed, ahogy képes vagy befelé, végre önmagadra figyelni.

Nem vagy egyedül. Én ott vagyok veled. Beszélgetünk, kérdezlek. A feltett kérdéseken át pedig megleled a válaszaidat, tisztán láthatóvá válnak a megoldások.

Csak egy dolgod van. Mindezt elvinni magaddal a hétköznapok valóságába.

Egyéni, személyes séta

Csomagajánlatok:
Bármelyik csomagot választod, mindegyiket egy ingyenes, előzetes, rövid ismerkedés előzi meg.

A csomag díja előre, legkésőbb a séta előtti napon fizetendő.

Lemondási feltételek: amennyiben 24 órával a séta előtt mondod le a találkozót, úgy a befizetett díj visszajár, vagy új időpontot egyeztetünk. 24 órán belüli lemondás esetén nincs mód a befizetett díj visszatérítésére.

1 alkalmas csomag:
A 90-120 perces foglalkozás során egy témával, vagy elakadással foglalkozunk és egy házi feladatot is fogsz kapni.

Ezt a csomagot ajánlom, ha egy konkrét helyzetre szeretnél ránézni, esetleg kell egy kis bátorítás, hogy elindulj és már jártas vagy az önismeretben.

A csomag ára: 34.500 Ft

3 alkalmas csomag:

Mélyebb rálátás egy helyzetre, mely során akár több területet is tudunk érinteni. A találkozások között házi feladatot adok és megbeszéljük, hogy a fejlődéshez mely szokások változtatására vagy milyen új szokások felvételére van szükséged. Kéthetente találkozunk, hogy elegendő időd legyen a feladatok megoldására, az új szokások kialakítására és azok beépítésére a mindennapokba.

Itt már mélyebben elemezzük a belső történéseidet és annak hatásait a környezetedre. A program kezdetén több cél kitűzésére van lehetőség és az sem jelent gondot, ha az elején nem tudsz még választani, hogy ezek közül melyik legyen leginkább fókuszban. Több idő áll rendelkezésedre a megfelelő szokások kialakítására, melyhez minden segítséget megadok neked, motiválni és bátorítani foglak, amikor szükséged van rá.

Ha van önismereti tapasztalatod, jártasságod, akkor gyorsabban is tudunk a célod felé haladni.
Ha nincs, az sem probléma, mert akkor kisebb célok felállításával apróbb lépésekben haladunk, ettől függetlenül elképzelhető, hogy meglepően nagyot lépsz majd előre.
A csomag ára: 93.500 Ft egy összegben fizetve, vagy 32.500 Ft/alkalom.

5 alkalmas csomag:
Ha ezt választod, akkor még több számodra fontos és megoldandó témával tudunk foglalkozni és lehetőség adódik a különböző életterületeid mélyebb vizsgálatára is. Ha gondot okoz, hogy hogyan hangold össze a munkát a családdal, vagy a családot az énidővel, ha szeretnél változást elérni a kommunikációdban és határozottan kiállni magadért, akkor itt elegendő idő lesz feltérképezni az elakadásokat és megoldást találni rájuk.

Nem számít, ha most vágsz bele az önismeretbe, mert lesz időd megfigyelni önmagadat, egy-egy helyzetre adott reakciódat, megláthatod, hogy van-e összefüggés a szóhasználatod és a problémás helyzetek között. Ezen a hosszabb úton igazi kincsekre lelhetsz önmagadban.

A csomag ára: 149.500 Ft egy összegben fizetve, vagy 30.500 Ft/alkalom.

Lehetséges helyszínek:

Mandulás
Éger-völgy
Malomvölgyi tó
egyéni megbeszélés alapján
Vegyél részt egy INGYENES és kötelezettségmentes beszélgetésen, hogy el tudd dönteni, valóban jó helyen jársz-e.

Scroll to Top