Énmárka és Stílus Egyesület

Kiemelt programok

A HÉTKÖZNAPI HŐS ÚTJA

A „Hétköznapi hős útja” egy interaktív és inspiráló program, mely célja, hogy támogassa a résztvevőket az önértékelük, magabiztosságuk fejlesztésében, céljaik kitűzésében, priorizálásában, napi rutinjuk fókuszának megtalálásában.
A program kifejezetten nőknek, fiataloknak és hátrányos helyzetű embereknek szól, akik szeretnék felfedezni saját belső erőforrásaikat és elindulni a pozitív változás útján.

Programleírás

A „Hétköznapi hős útja” egy interaktív és inspiráló program, mely célja, hogy támogassa a résztvevőket az önértékelésük, magabiztosságuk fejlesztésében, céljaik kitűzésében, priorizálásában, napi rutinjuk fókuszának megtalálásában.

A kalandtúra során a résztvevők egy élménydús utazásra indulnak, ahol felfedezik saját erősségeiket, átélnek kihívásokat és megerősítik önbizalmukat és magabiztosságukat.

A program kifejezetten nőknek, fiataloknak és hátrányos helyzetű embereknek szól, akik szeretnék felfedezni saját belső erőforrásaikat és elindulni a pozitív változás útján.

 

Miért „hétköznapi hősök” a cím? Kik a hétköznapi hősök?

A „hétköznapi hősök” kifejezés arra utal, hogy mindennapi életünkben találhatók olyan emberek, akik bár nem híresek vagy ismertek a nagyközönség előtt, mégis kiemelkedően fontos és értékes dolgokat tesznek. Ők azok az emberek, akik mindennapjaik során kisebb vagy nagyobb cselekedetekkel, segítséggel, önzetlen hozzáállással és inspirációjukkal pozitív hatást gyakorolnak a környezetükre.

Hétköznapi hősök lehetnek például:

• Anyák, apák, családtagok vagy barátok, akik gondoskodnak szeretteikről, támogatják őket és segítenek nekik nehéz időkben.
• Önkéntesek, akik időt, energiát és erőforrásokat szánnak arra, hogy segítsenek másoknak, társadalmi problémákra hívják fel a figyelmet és változást hozzanak a közösségükben.
• Tanárok vagy mentorok, akik inspirálnak, segítenek és irányt mutatnak fiataloknak, hogy kiteljesítsék a potenciáljukat és elérjék a céljaikat.
• Egészségügyi dolgozók, akik fáradhatatlanul dolgoznak az egészségünkért és jólétünkért, mindennap számos ember életét mentik meg és gondozzák.
• Emberi jogi aktivisták, akik az igazság és az egyenlőség érdekében küzdenek, azokért állnak ki, akiknek nincs hangjuk vagy akiket hátrány ér.
• Mindazok, akik a környezetvédelemért és fenntarthatóságért küzdenek, akár kisebb cselekedetekkel, akár nagyobb kezdeményezésekkel.

A hétköznapi hősök jellemzője, hogy az életük kis dolgaitól kezdve a nagyobb cselekedetekig mindent megtesznek a közösségükért és a világ jobbá tételéért.
Ők a mindennapi életünk részei, és példaképekké válhatnak, akik inspirálják és ösztönzik másokat arra, hogy cselekedjenek és pozitív változást hozzanak a világban.

Mindannyian lehetünk HÉTKÖZNAPI HŐSÖK!

A programunk 2023. augusztus hónapban indul!

2023. augusztus 26-án találkozhatsz velünk a Civil Faluban a IV. Perekedi Családi és Gasztrofesztiválon.

Coaching műhely szeptemberben.

Biztosítsd be a helyed és töltsd ki az előregisztrációs űrlapot!

A részvétel ingyenes!

Hétköznapi hős útja - coaching program előregisztráció
A regisztrációs űrlap kitöltésével biztosíthatja, hogy elsőként értesüljön a program részleteiről, időpontjairól és helyszíneiről. A részvétel ingyenes, de örömmel fogadjuk és megköszönjük, ha adományával támogat bennünket.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Kérjük jelöld:
Az információ kérése nem jelent automatikus részvételt is, amikor indul a program e-mailben tájékoztatunk és egyeztetünk.
Hírlevél feliratkozás:
GDPR megállapodás (kérlek jelöld be)
Scroll to Top