BrandStyle vállalkozói közösség

Amikor úgy érzed...

Esettanulmány. Vállalkozók vagyunk, nők, anyák, feleségek, egyedülállók, barátnők, szomszédok, vagy épp csak látjuk egymást néha az utcán, de elmondhatjuk, nem minden nap napsütéses. Vannak napok, rosszabb esetben hetek, hónapok, amikor úgy érezheti valaki, hogy kicsúszott a lába alól a talaj és fogalma sincs mihez kezdjem, mert mintha minden süllyedne…

Ez a bejegyzés egy ilyen esetről szól:

cappuccino

Márkaépítés, üzleti tervezés konzultációra jelentkezett be hozzám. (Judit) Amikor először találkoztunk, szinte sugárzott belőle a szomorúság. Hosszú percekig csendben ültünk, miközben elgondolkodva kevergette a kávéját. Ahogy máskor is, előkészítettem az előzetesen elkészített audit táblát és vártam.

Szinte kirobbantak belőle a mondatok: „Judit rólam gyerekkorom óta nem gondoskodik senki! Mindig tőlem várnak minden megoldást. Csak kűzdök és kűzdök és elmúltam negyven és a vállalkozásom sem hoz bevételt, pedig napi 10 órát dolgozok rajta! Mi a baj velem? Már nem tudom mit tegyek!”

Miközben beszélt, arra gondoltam, hogy itt sokkal többről van szó, mint szimpla vállalkozásfejlesztésről.

Ezért jött létre a BrandStyle, Edittel épp ezért dolgozunk, hiszünk abban, hogy mindenki értékes és megérdemli, hogy boldog legyen. Ehhez pedig sokszor csak egy kis támogatás kell. Úgy gondoljuk, hogy egy vállalkozás csak akkor tud jól működni, ha a vállalkozó személyesen is rendben van, minden kerek a számára. Ezért a vállalkozásfejlesztést is a teljességre, az egészre törekvő (holisztikus) szemlélettel, a vállalkozó személyének támogatásával kezdjük.

Most is így folytatódott a vállalkozásfejlesztés folyamata. Megbeszéltük, hogy bevonjuk Editet, aki segít az önértékelés, önbizalom, személyes harmónia, egyéni értékek, célok témaköreiben, majd folytatjuk a vállalkozásfejlesztés lépéseivel. Azt is megbeszéljük, hogyan tudjuk bevinni a személyes értékeinket a vállalkozásunkba.

A folyamat jelenleg még tart, Edittel több coaching ülés volt már, ezek némelyike erdősétás beszélgetés. A napokban pedig elkezdtük a vállalkozásfejlesztés közös munkánkat is.

Lehetséges, hogy most te is úgy érzed, hogy elakadtál, nem látod merre tovább… Lehetséges, hogy ráeszméltél, hogy az egész életedet végigkiséri egy visszatérő probléma…. Lehetséges, hogy nincsenek támogató barátaid, családod és egyedül érzed magad… 

Van jó hírünk! NEM VAGY EGYEDÜL! 

Magunk is megtapasztaltunk már sokmindent, van tudásunk, szakértelmünk és segíthetünk NEKED is. Itt egy előítéletektől mentes, őszinte, támogató közeget találsz. 

BrandStyle életérzés
Scroll to Top